• Slider 263

Offerte

LEDEREN BEKLEDINGEN OP INDIVIDUELE BESTELLING


Afwerking van interieur bij JAVA CAR DESIGN garandeert de hoogste kwaliteit van uitvoering, elegantie, luxe en comfort.

Professionalisme, zorgvuldigheid en zorg voor details – dit is de aanpak, die wij vanaf het begin van onze bedrijfsvoering hanteren.


Lederen bekledingen vervaardigen wij uitsluitend uit edele materialen van de hoogste klasse. We verzekeren een grote waaier van mogelijkheden voor personalisatie. Wij verwezenlijken de dromen en individuele voorkeuren van onze Klanten en tegelijkertijd geven wij professioneel advies en hulp.
Onze offerte biedt meer dan 1000 kleuren en soorten in 100% van natuurlijke autobekledingen en een brede gamma van originele Alcantary-kleuren – een exclusief materiaal gebruikt in de beste versies van uitrustingen voor auto`s.


Meer dan 40 RECARO demonstratiezetels in verschillende kleurenpakketten en naaipatronen vergemakkelijkt het nemen van de definitieve beslissing voor de keuze van de bekleding. Het is ook mogelijk om een projectvisualisatie tegen betaling te verkrijgen.


Oogaantrekkelijke contrasterende naden of discrete tijdlose elegantie? De keuze ligt aan u.

 

Wij bieden een complexe interieurafwerking in leder of in Alcantar, wij bekleden elementen  zoals:


- voorzetels,
- achterbank,
- zijdeuren,
- dashboards,
- verlaagde plafonds,
- stuurwielen,
- krikken,
- vloerkleden en tapijten,
- motorfietszadels,
- autostoeltjes voor kinderen.


Op elk element kunnen wij borduurwerk en stempels uitvoeren.


Wij vervaardigen ook zetelverwarming – montage van verwarmingsmatten in elke wagen en herstellingen van lederen bekledingden en modellering, profielvorming van zetelvormen.


Dit is enkel een ruwe schets van onze diensten, met plezier zullen wij ook andere bijzondere opdrachten op het gebied van afwerking van interieur voor u uitvoeren.