• Slider 258

Over het bedrijf

 

De geschiedenis van JAVA CAR DESIGN is in 1995 begonnen.
De eigenaar, Pan Sławomir Jaworski besloot een bedrijf op te richten die zich bezig houdt met de uitvoering van lederen autobekledingen toen het bleek dat zijn gekochte wagen uitgerust was met ecologisch leder, waarvan de kwaliteit beduidend lager is dan dat van echt, natuurlijke leder. Er was geen bedrijf die op een professionele en perfecte wijze een bekleding van echt leder op individuele bestelling kon uitvoeren, zo dus heeft hij JAVA CAR DESIGN opgericht.


Na meer dan twee decennia van passie en successen, is de prestige van het merk JAVA CAR DESIGN het resultaat van hoge kwaliteit en originaliteit van aangeboden diensten en de focus op de wensen en verwachtingen van Klanten.


Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van lederen bekleding, vooral voor klanten van de automotive-, luchtvaart- en jachtsector. Wij werken samen met producenten, algemene importeurs en dealers waarbij vlootorders en opdrachten voor individuele Klanten worden uitgevoerd.


Een modern machinepark, ervaren vakmannen en leder van de beste kwaliteit zijn de standaarden van JAVA CAR DESIGN die enkel een perfecte uitvoering garanderen. Onze producten ondergaan strenge tests en wij blijven niet staan in de systematische en consequente ontwikkeling.


Dankzij onze ervaring genieten wij van een verdiende reputatie van de hoogste kwaliteitsuitvoering als leader en pionier van personalisatie en stylering van interieurs.